Språk/language:

Revanschlysten Gustav Malja vill slå tillbaka på Monza

En tung helg senast i Belgien – men Gustav Malja är fast besluten att resa sig igen. Första chansen till revansch kommer redan nu till helgen på klassiska Autodromo Nazionale Monza i Italien, den snabbaste banan på kalendern, där Porsche Mobil 1 Supercup nu återgrupperar bara några dagar efter att motorerna tystnade på Spa-Francorchamps.

  • VAD? Race 8/10, Porsche Mobil 1 Supercup
  • VAR? Autodromo Nazionale Monza, Italien
  • FÖLJS? Söndagens race sänds live på Viasat Motor och Eurosport 2. Live timing på www.racecam.de. Löpande uppdateringar sker på Facebook.

 

”Vi hade en tuff helg på Spa senast, men jag gräver inte ner mig! Vi har analyserat det som hände i Belgien i detalj. Jag har spenderat timmar dagligen hos teamet i Lohne den här veckan för att verkligen se till att vi vänder på varje sten inför Monza. Vi har kunnat göra vissa konstateranden och jag är optimistisk inför helgen. Monza är en unik bana med sina långa rakor och hårda inbromsningar, och jag tror att vi kommer få se bra racing. Jag är väldigt sugen på ett bra resultat just nu; jag och hela teamet behöver det. Jag hoppas att vi kan göra ett riktigt bra jobb den här helgen.” 

 

TIDSSCHEMA

Porsche Mobil 1 Supercup
Race 8 | Monza (Italien)

Fredag 31 augusti
Fri träning: 18.45-19.30

Lördag 1 september
Kval: 13.25-13.55

Söndag 2 september
Race (14 varv): 12.10-12.45
LIVE | Viasat Motor, Eurosport 2